Cautare

19726 de rezultate pentru "accidente rutiere 22 01 2010 in satu mare" (5.38 secunde)
Aproape 1.000 de firme din judetul Satu Mare au datorii la bugetul de stat de 1.225 miliarde de lei.
Simbata si duminica, in fata Hotelului "Dacia”, Primaria municipiului Satu Mare a amplasat o urna in care satmarenii au putut introduce orice suma de bani pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Banat.
Fondul de investitii Fabian si dezvoltatorul imobiliar SCD Group (din Ungaria) au infiintat o companie mixta, denumita SCD Fabian OSM (detinuta in proportii egale de cele doua societati), cu scopul dezvoltarii imobiliare in zona de vest a Romaniei.
de cosmar din optimile Cupei Cupelor, cu Benfica Lisabona, Energia Pandurii Targu Jiu are parte astazi, de la ora 18.00, de un nou duel tare, de aceasta data in Liga Nationala de handbal masculin, cu campioana HCM Constanta.
Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare. ... Zona digului, aflat in centrul orasului Satu Mare, a fost luata cu asalt de politisti.
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare.
Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
ei se vad pe locul doi in tara cu cele mai nesigure sosele. Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
Nu intra in primele zece! ... La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010.
La data de 07 august 2010, in jurul orei 14.20, L.
TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA:
accidentele rutiere, HIV si suicidul, principalele cauze de deces la baietii si fetele cu varste intre 10 si 19 ani In cazul adolescentilor, accidentele rutiere, HIV/SIDA si suicidul sunt principalele cauze de deces, avertizeaza un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (Health for the world’s adolescents), publicat saptamana aceasta.
Plata amenzilor rutiere...din ciclul "gandire cu premeditare". Daca eu as incalca in fiecare luni dimineata, cand vin spre Bucuresti, limita de viteza sau vreo alta regula de circulatie, nu as putea beneficia niciodata de prevederea legala a injumatatirii cuantumului amenzii daca plata se efectueaza in 48 de ore.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
Agerpres informeaza ca Prim-ministrul Emil Boc a declarat, miercuri, ca decizia legata de renuntarea la escorta Politiei Rutiere, pentru deplasarea in coloana oficiala, nu a fost luata pentru a-l determina pe Vasile Blaga sa demisioneze din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Specialistii sustin ca 15% din podurile rutiere au probleme majore. Potrivit sefului Institutului de Stat in Constructii (ISC), Dorina Nicolina Isopescu, peste 963 de poduri rutiere si 1.270 de poduri feroviare, verificate in acest an de catre institut, au deficiente majore.
Apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui determina o intensificare a traficului auto si implicit o ingreunare a fluentei circulatiei rutiere in Capitala pe majoritatea arterelor principale, mai ales in zona centrelor comerciale.
google-analytics.com